Професійні можливості для ветеранів і ветеранок

Оголошено відбір ветеранів та ветеранок для навчання за Програмою “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення”

ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Зокрема, розвинути професійні компетентності, необхідні для:

  • виконання професійної діяльності (розроблення та забезпечення впровадження політик, надання послуг, проєктний менеджмент, стратегічне управління тощо);
  • роботи з людьми (взаємодія з громадськістю, управління персоналом, управління змінами, командна робота, лідерство тощо);
  • самоменеджменту (управління часом, стресостійкість, доброчесність, ефективна комунікація тощо).

Запрошуються ветерани та ветеранки, які:

  • не мають жодного досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах у найближчому майбутньому;
  • перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС до 3-х років станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому.

Етапи відбору:

  • подання заповнених форм і мотиваційних листів – до 08 квітня 2024 р. включно;
  • оголошення результатів конкурсного відбору – 15 квітня 2024 р.;
  • початок навчання – 22 квітня 2024 р.

Форма для заповнення: https://forms.gle/HedG5ApVA3TvxeGb6

НАВЧАННЯ:

Безкоштовне

Видається сертифікат усім слухачам після успішного проходження програми

Обсяг – 6 кредитів ЄКТС

Тривалість – 11 тижнів

Форма навчання – дистанційна, онлайн

Графік занять – 3 дні на тиждень у вечірній час, 2 онлайн-заняття на день.

Тривалість 1 заняття – 1 год. 20 хв.

Дистанційні заняття відбуваються у синхронному режимі (з викладачем) на платформі ZOOM. А також – в асинхронному режимі з використанням платформи DistEdu. Слухачі також виконують самостійну роботу з використанням навчальних матеріалів, що розміщені на платформі DistEdu.

Сертифікатна програма підвищення кваліфікації погоджена з Національним агентством з питань державної служби.

Вимоги до кандидатів/-ок:

  • вища освіта (магістр, бакалавр чи молодший бакалавр);
  • наявність посвідчення УБД, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок бойових дій або іншого документу, що засвідчує участь у бойових діях;
  • загальний стаж роботи не менше 2-х років у будь-якій сфері.
  • якщо ви ветеран, ветеранка і вже маєте досвід роботи на посадах державної служби/на посадах в органах місцевого самоврядування – до 3-ох років (вступ без проходження конкурсу);
  • вільне володіння державною мовою;
  • користувач ПК: Word, Excel, електронна пошта, месенджери;
  • доброчесність, сумлінність;
  • свідоме прагнення змін і чітке розуміння мети вступу на державну службу або службу в органах місцевого самоврядування.

У разі запитань звертайтесь: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (або This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Проєкт “РОЗШИРЕННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ГОРИЗОНТІВ: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар'єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування” реалізується ГО “Школа врядування” на базі Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Цей проєкт втілюється за підтримки Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.


Print