Завершено навчання на Сертифікатній програмі "Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення"

53 ветерани та ветеранки успішно завершили навчання на Сертифікатній програмі "Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення".

Безкоштовна Сертифікатна програма для ветеранів реалізована Києво-Могилянською школою врядування імені Андрія Мелешевича та ГО «Школа врядування» за підтримки Програми реінтеграції ветеранів IREX.

Розроблена KMSgov Сертифікатна програма отримала погодження НАДС, як програма підвищення кваліфікації та була адаптована для потреб ветеранів в межах проєкту "Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС".

20 липня в Українському кризовому медіа-центрі відбулося вручення сертифікатів випускникам та презентація результатів проєкту. Учасники конференції "Ветерани та ветеранки – кадровий потенціал для урядування у період післявоєнного відновлення" також обговорили питання залучення ветеранів до державної служби та роботи в органах місцевого самоврядування.

"Цей проєкт став можливим та успішним завдяки тому, що Києво-Могилянська школа врядування давно працює з ветеранами з АТО/ООС і вже є відповідний досвід навчання. Ми намагаємося підтримати тих, хто прагне отримати нові компетентності, які будуть потрібні завтра і пов’язані з урядуванням, служінню народу та країні. Саме в цьому напрямі і хочемо розвиватися далі. До проєкту були залучені досвідчені викладачі, ті хто вміють працювати з освітою та підвищенням кваліфікації для дорослих. Ми вдячні IREX за підтримку та ГО "Школа врядування" за менеджмент проєкту", - зазначив Валерій Тертичка, керівник Києво-Могилянської школи врядування ім. Андрія Мелешевича.

"Наші випускники і випускниці дуже вмотивовані. Вони вже складають тести та активно подаються до Кадрового резерву для державної служби на деокупованих територіях. У цьому їм допомагає навчання на нашій сертифікатній програмі. Ми щиро вдячні ветеранам за захист України і переконані, що вони принесуть значну користь країні, продовжуючи своє служіння суспільству в органах державної влади та місцевого самоврядування", - наголосив керівник проєкту, виконавчий директор ГО "Школа врядування" Павло Булгак.

"Освітні програми, можливості здобути нові знання та пройти перекваліфікацію, створення умов для працевлаштування - це один з напрямів Програми реінтеграції ветеранів IREX. Цього року ми підтримали 4 таких проєкти, один із них це проєкт ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянської академії чим ми безмежно пишаємося. Від усієї нашої команди вітаємо із здобутками і дякуємо організаторам проєкту. Ми неймовірно раді, що понад 50 учасників пройшли цей шлях, здобули нові навички та будуть застосовувати їх на практиці. Ми дякуємо ветеранам, які захищали нас, починаючи з 2014 року і тим захисникам і захисницям, які сьогодні тримають лінію фронту і завдяки яким, ми можемо робити свою роботу", - підкреслила Лідія Стрільцова, програмна офіцерка Програми реінтеграції ветеранів IREX.

Вітаємо і пишаємося нашими випускниками! Дякуємо тренерам-викладачам і нашим партнерам ГО "Школа врядування" за менеджмент проєкту та IREX за підтримку нових освітніх можливостей для ветеранів та ветеранок.

Детальніше про захід та підсумки проєкту на сайті УКМЦ.

 


Надрукувати